dimecres, 21 de març del 2012

Vuitena ronda,Virgili,aterra al Prat.El ferrocarril no te futur.Congrés "B" 7-El Prat 3

La Eneida,es una peça clau del canon cultural d'occident.
I també,la meva rival del per equips al tauler 10 del Congrés "B".
Eneida Lòpez ,del Prat,que va fer una bona partida i es mereixia les taules,però en contra de la opiniò dels meus companys una vegada més,en el post-mortem,que ara després de començar a dominar alguns secrets,de la tàctica,i uns altres,(pocs) de l'estratègia,ara també tinc que dominar els post-mortems,jo passo,la veritat.....realment analitzada amb els motors habituals Fritz y Rybka,sempre que no hi havia més que taules,que hi farem,vaig endur-me el punt sencer,i a veure com teniem el tunel de Canfranc.
Avui teniem dos enginyers nous que no eren d'ADIF,en Carlos Alonso i en Jaume Vinyals,que ens van donar el punt i mitg que ens dona habitualment en Sadurní,al baixar-nos un taulell a tots,aquesta vegada baixant dos taulers,7-3,en total.
La veritat que aquest any no tindriem que patir amb la perdua de categoría,amb les boníssimes prestacions,de les locomotores Petar,Hector i Jordan,i la solvència,d'en Sorribas,rarament perd,però,ja estem com sempre amb els transistors,a l'ultima jornada.
Malgrat,als meus quatre punts en les quatre últimes rondes i la gairebé,perfecta aportació d'en Xavier Gonzalez Muelas,en tot el torneig,tornem-hi........
Depenem del encontre entre l'Estació de Sitges i l'intercanviador de Molins de Rei,i malgrat Molins de Rei queda més aprop del nostrat corredor Central ens decantem per la victòria de l'estacio de Sitges,encara que després sigui via ùnica.
nosaltres gaudirem d'un matx a vint taulers a l'estació de rodalies del Tres Peons, a la Vila de Gràcia,on en principi,el nostre tren ha de quedar en via morta fins el pla nacional d'infraestructures,amb tot el sentit etimològic del prefixe,"infra".
Nosaltres seguirem gaudin dels post-mortems i de Fritz que s'en fot dels "postmortem" i del qu'el vetlla.
Fins la setmana vinent.

3 comentaris:

  1. Codina! Ja estem salvats! Només baixaran els 10ns i els dos pitjors 9ns de la categoria, perquè és matemàtic que dels grups de Segona Divisió només cauen dos equips de la territorial de Barcelona. Al meu bloc està l'enllaç a la circular que així ho confirma :-p
    Podem anar als Tres Peons amb tota la tranquil·litat, que no relaxació, del món!

    ResponElimina