dimarts, 13 de març del 2012

DESCARRILANT PEL CORREDOR MEDITERRANI (2) Sitges "B" 5,5-Congrés "B" 4,5

Segona estació del nostre corredor Mediterrani,el tunel va èsser substituït,el de Canfranc,en el projecte inicial del "Ministerio de Fomento del Reino de España",per el de Vallcarca,(Garraf),amb bon criteri,per l'Hector Hernandez i el seu Gps.


Aixi que amb la promesa del "presi" d'un esmorçar digne del Orient express....encara que no disposavem del nostre millor material rodant,( baixes del maquinista bulgar,en Petar i l'abséncia del webmaster,Sadurni,transmissió de l'energia del convoy del Congrés.....),arribarem sense novetat a la estació de Sitges Playagolf:




I on començaren els problemes de subministraments....la estació,un hotel de luxe,quatre estrelles,però tirant a blau i no a enana marró o estrella fallida.Tenia tots els seus elements de catering,treballant amb el esmorçar buffet,i no disposavem de temps per la recarrega de combustible adient.amb l'emprenyamenta del nostre interventor,retirat,per malnom "el brujo",per rendir necessito esmorzar¡¡¡,vaig acompanyar al Cecili al centre logístic de Adif,i vaig a punt de dona r el segon punt per w.o al Sitges,quin bufet¡¡¡¡¡.

Aquesta es la sala de joc,la millor en la que he jugat a Escacs,canvieu els mantells per taules de escacs i un tapis blau a sota,i espectacular....amb vistes a la platja i al camp de golf.



S'afegir que la teórica locomotora d'avui,que ens hagúes proporcionat moviment,semblar funcionar a carbó,incompareixença al primer tauler,1-0,si mès no compensat per l'absència del quart tauler del Sitges,en el escaquer del nostre vagó en el millor estat actual en Jordan, 1-1.i comença un matx disputadísim a vuit taulers,on en principi el equilibri era total.
A mig matí els trens seguien aturats, i l'Hector i l'Andreu,varen fer baixar els passatgers dels seus vagons,dos taules. 2-2.
A la resta cap jugador gaudia d'una posició dominant,excepte el meu contrincant,que amb una escandinava ben jugada,malgrat que he jugat la variant sovint,en començar a collar,i no em vaig aixecar més de la cadira,fins que va renunciar a rematar-me oferint el canvi de dames,i va pasar d'avantatge decisiu a tenir que lluitar per les taules,lo que em va proposar en aquell moment i al aixecar-me en cinc minuts de llarga observació de tots els taulers,no vaig esbrinar ni un dels resultats de la quiniela,però al seure i rebutjar-les,es produir la desfilada de resultats:
taules d'en Xavi Gonzalez al seté,i victoria d'en Sorribas al sise´amb dos punyals d'alfils per una torre rival.
mentres el meu rival s'anava equivocant i tenia la victòria,propera,el Bañon i el "Profesor" Hernandez al nove i desé es complicaren en uns finals mal jugats dues derrotes.
Bé,arrivem al 4,5-4-5 i al segon tauler el nostre interventor retirat,en Cecilio alias "el brujo".havia jugat una Nimzoindia,variant Rubinstein,on aconseguir bona posició,però va decidir, entregar una qualitat,per dos peons,i es va a comdemnar a una peregrinació pels despatxos del Ministeri de Foment,Adif,Ferrocarrils de la Generalitat,fins i tot la SNCF,per veure si podien portar el Tgv per Sant Vicenç de Calders.......
Total cent deu jugades inclosa una de il.legal,del rival del Sitges,que amb el seu rei en escac va moure nerviosament la seva torre per donar també escac.
Aixó li va donar una mica d'activitat al Jordan,arbitre titulat,que afegir dos minuts al rellotge del nostre company,bàsicament per allargar l'agonía,aquesta setmana per estudiar finals em posaré aquest a veure,si hi ha llum al final del tùnel.
Aquest punt perdut ens obligará la setmana vinent a construir la tercera estació del nostre particular corredor Mediterrani,damunt el futbolí del nostre club,on rebrem al Prat,que manté opcions,de no descendir,malgrat tenim els desempats favorables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada