dilluns, 7 de febrer del 2011

catalunya per equips 2010 2º ronda

Tornem a la normalitat,contra un dels equips més forts de la categoria si més no,en els primers escaquers,el Mataró.

Derrota merescuda,només els nostres primers taulers varen,resistir a bon nivell,en Dominguez al primer,taules amb el MC Fabregas,en Viñals amb el fort jugador Comellas,en Jordan va ser l'ultim de la jornada,lluitant en un final de dames amb peó de menys,venent cara la derrota,amb alguna opció,per ell.

En Andreu i en Hector,al quart i cinqué,lluitaven,sense èxit,dues derrotes que no milloraven la situació,en els primers taulers,4-1.

Al sisé,tornava el nostre "Topalov",particular en Petar Plamenov,amb victòria,al seté en Climent continua en aquesta etapa d'indecisió,per recuperar el nivell de gran joc.que té i nova derrota,que no vingué sola.
El sempre sòlid Sorribas,es penjava una peça,i un servidor avui al nové,fent una entrega de peça,que en cas de jugar les bones,nomes donava igualtat,i patint,rosco.
Afortunadament,en Javi Gonzalez,está recuperant la solidesa en el seu joc,segona victoria consecutiva,et necessitem company.
En resum 7-3,resultat que no es qu'ens enfonsi anìmicament,però deixa un regust de no haver escurat les opcions,del nostre equip,que considero extremadament equilibrat i no tindriam que patir per mantenir la categoría,
però això,sí,baixant de l'autocar i amb tot l'equipatge,ehhh.
La setmana que vé match amb rival directe per aquesta lluita nostra,al empori cultural Barceloní,l'Ateneu.
fins aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada