dimecres, 9 de març del 2011

Maxima Ansietat,minim rendiment. Badalona 7-Congrés B 3

Es evident que la preocupació per romandre a Preferent ens porta per mal camí.
El matx de diumenge a Badalona,no va començar bé.
En Petar i en Xavi van arribar a quinze minuts del control,problemas amb la forma física,la marató i també  la oïda,per esbrinar la estació de metro, que corresponía,al barri de la Salut.
En Xavier ho va esmenar rapidament,quan el seu rival Joan Ferre,intentava el mat del "pasillo",i el corredor era cobert per la "mestressa" del nostre company.El ùltim a arribar i el primer a guanyar,crac¡.Bé aquest honor m'hagués corespost a mi,quean feia 10 minuts que el meu rival resolía un problema de mat en tres al revés,es a dir l'havia provocat ell amb la unica jugada que ho feia en la posició equilibrada que apareixía al tauler,Af1 i mat en tres,l'hi va costar una mica però ho va resoldre i va abandonar.
2-0 i pintava bé,perqué en Sadurni poc després feia taules amb el Pablo Diaz,2,5,
i casi respiravem tranquils,ja que només en Cecili i el Jordan tenien posicions compromeses,i la d'en Andreu,es dificil de valorar,perqué darrerament ,prefereix la proximitat al rei, dels peons contraris que dels seus,i aixó no pot ser bo.
Tot es va capgirar quan millor posició tenia en Sorribas,guanyar una torre i ensorrar-se la resta del castell va ser tot una,varen perdre en Petar,en Jordan,l'Andreu, i el mateix  Sorribes,amb torre de més¡¡¡¡¡¡¡i només vius en Cecili defensant aferrissadament un final amb qualitat de menys,en Climent final igualat de torres i el nostre delegat el Hector forçant un final de taules desde feia un hora.
En Dominguez va salvar meritoriament el mig punt,i en Climent, en final de torre i dos peons contra torre i dos peons,es penja la torre.6-3.
El damnificat fou l'Hector,que no es mereixia perdre la partida en absolut,peró va ser l'ultim soldat dins la trinxera,per defensar la permanéncia,que realment no sembla en perill,però.............,psicológicameny ens va afectar molt.
Crec sincerament que no perillem,el que caldria es,en encontres en que som superiors,"matar el partit quan anem 2 o 3 a cero,amb un parell de taulers ben plantats com va fer l'Hector el diumenge,i sense preses,veure com evoluciona la situació,i per damunt de tot començar deu el matx,ens queden tres no fallem¡¡¡¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada