dimecres, 2 de febrer del 2011

Per equips 2011 Congrés B,primera ronda

Per fi,la primera ronda del per equips 2011.

Matx al Poble Nou,habitual entre els nostres clubs,quatre vegades en els ultims anys,entre Equips b,c o d.
Per començar,malgrat la experiencia de fa dos anys,al mateix local i la no sé si mitja,sencera o doble Marató habitual,de cada any.lleuger retard d'alguns de nosaltres,bé sense importancia,perqué en un quart d'hora estavem tots alineats.
En el primer el nou i veterá,Cecilio Dominguez,que ens ajudará en el primer escaquer,en aquesta ronda en una partida equilibrada,en un destret va perdre un peó i ja no va poder remontar.
En el segon un dels nostres valors més solids,en Viñals,bona partida posicional amb el pessig de tàctica,imprescindible,dos torres i peó pasat contra dama,primer punt al sac.
Al quart,el presi,en funcions,l'Andreu,en una partida habitual amb solidesa posicional,y avantatge material,en un destret perdua de peça i peó,queda amb calitat de menys,al final taules molt lluitades.
Al tercer,en Jordán,en una partida molt embolicada tàcticament,fins i tot per mi,resolta amb sang freda pel nostre company.aconseguia el punt complet.
En cinqué lloc el nostre delegat i cronista oficial,l'Hector,ens oferia la seva tipica versió,"se el que he de fer,ho vaig a fer,però mentrestant,m'ho vaig a rumiar una miqueta,distret de temps i taules,bé Hector,bé.si eren taules fa un hora,però el rival no shi conformava.
En el sisé,el nostre jugador d'estil més universal,en Climent,amb una errada quan la posició era senzilla,és a dir,quan ja no l'interesava,unes taules,molt lluitades,però que no el van deixar content.
Al seté,el sempre sólid Sorribas,no va tenir cap problema amb les peces negres,i con que el seu rival no apretava,taules.
Al vuité un servidor,per una vegada cap complicació,de pricipi a fi,posarles bé,no em deixo res,peó amunt i punt poc suat
En Javi Gonzalez Muelas,pateix per recuperar el seu estil combatiu i definidor de altres temporades,crec que es un tema psicológic,que esperem superi,aquesta temporada on té que jugar al seu auténtic lloc després de dos anys de vacilacions.La partida va tenir moltes alternatives peo sempre va tenir la definició al abast,he de dir que es un dels nostres jugadors amb el Elo més enganyós.
I al ultim,en Bañon amb la seva tonica habitual,partida molt patida i quan havia assolit,capgirar-la,error definitiu i perdua del punt.
Molt positiva primera ronda contra un rival molt semblant a nosaltres,i varem puntuar amb molt equilibri,ja ens falta menys per assolir l'objectiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada