dilluns, 21 de febrer del 2011

4º RONDA,el Congrés en alçada, rendeix més.

Arenys de Munt 2,5-Congrés "B" 7,5

Bé no pujavem al altiplá de Mèxic DF,però una mica més d'aire pur si que n'hi havia.
Gran match del Congrés "B" a Arenys de Munt,com va dir en Jordan,es va aixecar un moment i a tots els taulers estavem millor.
Sobre tot el "presi",l'Andreu, que  recullia peça a la jugada divuit, cortesía d'en Fructuoso,que damunt de tot es molt bona persona.
El segon punt va caure aviat,,en una siciliana canónica,per part meva,no canónica no,va ser un atac anglés barrejat amb un drac,i un alfil de
 Fischer a Ac4,que al final va ser un Fischer atacant al drac anglés,que quan millor posició tenia,el meu rival ,l,Antoni Salva,malgrat la qualitat de menys,(torre per cavall,no el nivell de joc,)es penjá el cavall i 2-0.pels del pla de Barcelona.
Seguent a puntuar,en Sadurni al segon,combatint posicionalment,el Budapest d'en Sergi Zamora,i quan per a mi,com jugador del Gambit amb negres,tenia clar avantatge,acordá taules;2,5 a 0,5.
En Sorribes bé com casi sempre,materialitzá l'avantatge,3.5-0.,5
L'Hector Hernandez,mestre cronista i escaquista,amb la seva habitual siciliana,
on va patir menys de l'habitual,ja que el seu contrincant en Marc Iglesias,tria una variant secùndaria,que no l'hi donar cap avantatge,ans al contrari.i amb relativa facilitat, 4,5-0,5.
En Jordan,ens dona la victória,quan el seu rival,en un intercambi táctic s'ho dejava tot.
En Javi Gonzalez i en Bañon,varen jugar dos partides on el resultat hagúes pogut estar,qualsevol,i aquesta vegada es van resoldre pels nostres colors.
Als ultims quatre taulers, on es superaven,( 2006,25 contra 1962,75) en Elo,4-0,veieu,com l'elo Catalá esta inflat.........
Avui en Viñals,el nostre puntal reforçava,amb éxit al "A",i en Climent,un altre puntal,al sisé tauler,entregava un altra partida amb clarísim avantatge posicional,
per menjar-se un peó que se l´hi va posar malament.millor la xocolatina,Jordi.
I el nostre veterá primer tauler,En Cecili Dominguez,en una idea original d'obertura,Ah6????,el defensar  cinquanta jugades,amb totes les seves forçes,fins inclinar el rei quan gairebé havia igualat,trobant totes les jugades úniques;
7,5-2,5.
Els dos propers diumenges,decissius per la permanència
Força Congrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada