dilluns, 13 de febrer del 2012

Zambia,on my mind,Catalunya per equips,tercera,Congrés"B" 5,Sant Martí "B" 5




Comprobant les visites del blog,aquesta setmana, tachaaaaan..... Zambia 13¡¡¡¡,empatada amb Alemania y Rusia,i a curta distancia Usa.
Interrogatori a Mr google,el silencioso.........conclusió,la combinació de paraules a la cronica de la Copa catalana, barretjant, anglés,castellá i catalá i argot militar,que es a la llengua,com la música militar,a la mùsica.....va despistar als seguidors de la selecció africana,campiona continental,i (te felicito fill....)no se quines conclusions treurien de la pseudo.crònica,parte de guerra,etc..,però l'unic que era pertinet es la paraula copa.
La conclusió que vaig treure jo al veure com Drogba,"l'indignat de Stamford Bridge",penjant als nuvols el penal decissiu,de la final,es que no es pot cantar victoria fins a que pita l'arbitre,o el rellotge d'escacs es posa a 0,00.....
Gairebé a zero el tenia l'Elena Casset,quan feia estona que amb  peça de menys,el nostre company Javi Gonzalez,lluitaba per complicar la posició,4 a 5 pels Martinencs,dotze minuts al rellotge,uns 47 segons al de la jove promesa del Sant Martí.
i en aquests 40 segons i escaig,es començar a resoldre un problema d'aquells que m'agraden tan a mi,amb aquesta posició quina es la jugada més dolenta?,aquesta?,no.ni ha de haver alguna pitjor,i tant,que sigui l'instint que decideixi,efectivament ni havía una de pitjor,i un altra?.aixi ens posem en xarxa de mat i no perdem per temps.Jo ho he fet,es comprensible que amb el "zeitnot",(amb aquesta paraulota, el buscador tremolará i amb llegirán desde les illes Feroe......) la jove jugadora s'atabalés,i aixó es podria ajudar més a evitar el descens,que la "Mourinhistica",intervenció d'un co-equipier,indignat amb l'actuació,per altra banda llegitima,d'en Jordi Sabater,que a la seva partida amb en Jordan,arbitre¡¡¡¡¡,en torn de joc i posició de taules,
s'aixecar a recorre els taulers en joc,i va arribar a la conclusió de que podia concedir taules,tenien posicions ventatjoses en tres dels quatre taulers,restants.
L'interessant es saber,quina sanció volia aplicar el nostre company?un alfil al ull?,un tauler contra el peu dret?
En tot cas oferim disculpes públiques,a més de les privades,ja ofertes.Es que li agrada jugar amb el tauler sec,i a nosaltres ens agrada més,la gespa curta i ben mullats,sobretot per dins.....
El més destacable,dels tres primers encontres d'enguany,per a mi com humil "amateur" es la prestació del nostre delegat,l'Hector, tres de tres,i l'atzar,com deia aquell no juga  als escacs.
La setmana vinent,cambio de ciclo,que ja toca.....no serà gens fàcil......
Ganar?',debe ser la Hostia¡¡¡¡.

2 comentaris:

  1. Bé, he de reconèixer que, en el meu cas, l'atzar va jugar un paper fonamental a la segona ronda, per bé que la competició és llarga i ja tindré temps de retornar el favor a algú, no ho dubtis :-)
    En qualsevol cas, ja em serà impossible empitjorar els registres del 2011 (2 de 9).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Temps,clar que si,errors,també,pero l'atzar si juga en que et torni el que et va robar la temporada anterior,de moment 100% de puntuació,i també pots jugar millor i perdre...je,je,i jo jugar malament i guanyar,el que veig,en la pràctica,que al per equips,pot ser important fins i tot la col.locació de les cadires i la temperatura del café amb llet del Javi.i no abandonar encara que tinguis 3 dames de menys,li pot caure la bandera¡¡¡

      Elimina