dimarts, 18 d’octubre del 2011

Vila de Gràcia,tercera.Al saber,lo llaman suerte

A la tercera va la vençuda,no hi ha dos sense tres,obertura desastrosa,el meu punt fort,i partida malaguanyada,en tres cuarts d'hora de joc,no val la pena ni reproduirla.
En canvi,a la resta de taulers,hi haguè,joc i sabiduria,perqué jo no soc ningú,per dir que als escacs no hi juga la sort,potser si,potser no.
Que li preguntin al Mc Bosch, el que li va fer perdre la partida contra l Mestre Fide Raul Omar Gonzalez,Modestament,crec que res que tingui a veure amb l'essencia dels escacs,amb l'essencia,no,pero,amb la resta del joc,si.
Hom dirà,si prens una decissió equivocada,no te res a veure amb la sort,si,si.,peró,mentre recollia les peces de la seva taula,ja el que el seu rival el MF Omar Gonzalez,en quan El Mc del Tres Peons,es posá ell solet en xarxa de mat,va sortir correns,a celebrar la seva sort?o volia deixar,meditar en silenci al seu rival.....els seus,errors?la mala sort?
La seva obertura no, ja que va sortir amb peó de més i rei desenrocat del rival amb peces sense,joc....
No ho sé,ell només movia la torre de l'errada,en direcció contraria,i deia que,la tenia guanyada,abans,ara i després,fins la xarxa de mat,es clar.
En les deu primeres taules tots els titulats,excepte dos "guerrillers,com en Grifell i Laura Boulan,que tornar a
imposarse a un titulat,ara el MF Lerch,en Grifell no va poguer am el Mc Marques,que si entaula els finals,que te perduts,imagineu els que té superiors.
El "Presi",Andreu,va fer una obertura valenta,enfront sergi Obon,Mc del Sant Andreu,i és que amb negres arrisca més que amb blanques....just quan semblaba haver assolit l'equilibri,una imprecisió i molta presió amb el rei al centre,i a perdre.
A la taula 22 Carla Marin-Oriol Massip,eren extremadament cautelosos,amb les sutil.litats de l'obertura,però molt.
Jugada 12 A les blanques el rellotge deia 17.50 i a les negres,0.20,el ritme com sabeu es de 90 +30 segons,
ja estaven jugant amb només l'increment¡¡¡.
Haig de dir que la posició era equilibrada,vaig tenir molt temps per analitzar-la,de debó,i quan es devien adonar,varen acordar les taules,encara que havien pujat el ritme de joc a 6 jugades per hora o així.i els hi quedaven encara vuit minuts,per un finalet de torres,je,je
De la resta destacar la Yolanda Castillo,amb dos punts,contra rivals teòricament superiors,i el Mc Heredia,pel contrari,un punt de tres,contra rivals teòricament inferiors,
També en Daguro amb menys de 2000 elo fide,infiltrat a la taula 5 amb 2,5 punts.
Divendres,torna a la taula 7,després del bye,d' aquesta ronda,el mestre Muñoz Pantoja,per alegria de Fernando Sanz Bastos,bé la sort als escacs,ja sabeu que no existeix.o sigui,que,
 salut i saber-ne¡¡¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada