dimecres, 22 de febrer del 2012

Descarrilant pel corredor Mediterrani (1).Castelldefels 6,5-Congrés "B" 3,5

Iniciavem,el diumenge el nostre particular corredor mediterrani,no,no,no pasa per Toledo,sra ministra,amb



els rivals del grup IV de Preferent,el Prat,Castelldefels i Sitges "B".Matx amb el Castelldefels,feia dos anys que varem jugar al mateix escenari,un matx del per equips.Amb victòria,i curiosament jo jugant al mateix tauler al 8 amb blanques.També amb victòria,ara ja no puc dir el mateix.Però la realitat,es que la referencia del Elo,al  Catalunya per equips,es mes inutil que el paraxocs del "Costa Concordia"
Exemples en el promitg d'Elo dels nostres quatre rivals:en els encontres en que erem superiors,un,contra el Cornellá,1974-2020, patiem per empatar,en els altres tres,erem inferiors i contra quasi exactament el mateix elo promitg.2060 per 2020 nostre.un empat i dos derrotes.Aquesta es la part negativa,la positiva pot ser que tendriem que estar 3 derrotes a una victòria,la part neutra es que tenim els mateixos punts :un i tercers per la cua,baixem.
Però el lider. L'Espiga,2062 promitg,derrota,primer amb quatre de quatre.el Sant Marti B,2061  promitg,empat i només amb 0,5 punts més que nosaltres.1,5 punts.
Bé en aquest encontre,la locomotora,en Cecilio,vell però no rovellat,es el que ens aguanta els encontres per dalt,i el vagó de suministres en Petar,(sembla ser que Pere,en bulgar,però com l'hi va recordar el seu rival,si et dius Maçanet de Cabrenys,no ets Demasiado limpio de cabritos.al anotar el nom a la planella..
El que va ocorre,es que el Petar,estaba agobiat perqué tenia que arribar  a la feina a les dues i,potser no era a la situació ideal per mostrar la seva habitual,prestació de joc contundent,aqui teniem mitg punt,el "presi" i en Jordán,el mateix a l'inrevés, 0,5 per nostre titulat,arbitre,.
Als vagons de primera classe.avui el cap de tren,no va tenir sort,malgrat una bona obertura,la perdúa d'un peó,fonamental,va fer activar el fré d'emergeència al Hector.però segueix impecable amb la logística.



En Sorribas,feia taules,merescudes amb un rival teoricàment superior.
I en el vagó restaurant,en Xavi Gonzalez Muelas,ens mantenía a la via,apuradament,el rival no sabía que al encontre amb el Cornellá, havia lluitat contra la mateixa obertura,una variant agressiva de la escocesa,i punt sencer per ell.4,5-2,5
I arribem als vagons de segona,on la lluita era aferrissada.teniem, l'incorporació de un Cristian Aguado,que juga molt poc,però te un bon nivell,en Bañón,feia una bona partida,guanyant,i un servidor,que no recordaba la recepta contra una Najdorf,no massa complicada,que després de complicar,vaig esgarrar totalment,i el Cristian perdía un final que havia portat bastant bé,suposo que per l'inactivitat.
Total :fora de la via,i les pròximes estacions,hem de mirar que estiguin a recer,i no com les de la linea nou,o rodalìes.
Les imatges,son d'un torneig de semi-ràpides en un tren,entre Praga,Budapest,i altre vegada Praga;
imagineu un torneig, a la linea Barcelona Puigcerdá i tornar..............
Ritme de joc?.....el dels escacs postals¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada