dilluns, 16 de gener del 2017

Deciamos ayer................Copa catalana Barcelona 2017.The empire(l'andreu) strikes back

Fray Luis de Leon, no LLuis ni aqui ni en la china popular.........començava aixi després de l'estancia  a la presó, de aproximadament dos anys,per una infracció dels drets d'autor poca broma.........al segle XVI ,menys broma encara.
Jo no fa tant que publico,peró molt temps es relatiu pels seguidors del Dr Who,i per als meus aixi qué...
som-hi:
Torno  a la preparació per competir als escacs .He pasat una llarga indisposició mental,per la practica del nostre esport,bé del nostre i dels altres, i sembla que sota consell médic ja puc anar tocant fusta.....,,.en tots els sentits de la frase.
No he seguit l'actualitat del nostre esport, bé la contemporánea, la partida més nova que he mirat es
Spassky-Fischer Sta  Monica, 1960, el que si he fet es mirarla a fons amb tres móduls informatics a l, hora els resultats ja els explicaré en un article sobre programes informatics,i el que si puc dir es que era un gambit de rei.
Bé el primer pas del meu retorn a la competició, consistir en una reunió amb els socis federats del club,
presidida pel ex-president, i direu,quin club en una assamblea presideix el ex president?
Fàcil,al nostre,el club d'escacs congres.
I que no hi era el president....?,si que hi era i no estaba d'acord amb el president, de moment a la obertura avantatge negres,
I primera recapacitació,si jo he fet bandera del sector critic contra les executives dels escacs, ara que soc, sector oficialista?,es igual votare com aquell francés que va votar Miterrand amb la pinça al nas......
Vaig votar dos o tres vegades,peró com si fos una assemblea de partits socialistes del sur de  europa,no sé
que o qui va guanyar,el que si se igual que als partits, es com.
Per fi el gran dia, diumenge 15 de gener 2017,come up for the rising,canta Bruce.S pero la estrofa xunga es la seguent:
Left the house this morning
Bells ringing filled the air.
Exacte¡ aqui estic jo a tres quarts de nou, devant un cartell molt xulo amb una frase atribuida a Petrosian:
"Els escacs,per la seva forma,son un joc,per el seu contingut un art i per la seva dificultat una ciencia",no se si es de Petrosian, ara a internet ,en Catalá soc el seu . traductor.,perqúé ho devia dir en Armeni,doncs segur que en turc,no.
I al costat del cartell.el presi....ai,no¡ el ex presi,que comptes de perdre els papers,n'havia trobat moltisims,i
el debat de presentar tres o dos equips a la competició, i que crec es va votar a favor de dos,el va convertir en quatre equips,toma milagro de los panes y los peces,si hi ha algu amb possibilitats de reproduir.lo es ell,no Dios,que com be diu el mateix Andreu, es el primer apellido de Mecagüen.....por lo menos en Euskadi Sur, origen familiar del nostre rookie Jon,tota la familia de Bilbao ell nascut aqui,malgrat no oposar resistencia al allau d'acudits sobre els bilbains,va fer un paper extraordinari en el seu debut a la competicio.
Amés en sembla que es diu Jon,abans que Jon Snow,zorionak nano¡
Deia que tenia papers i una extranya explicacio, de alineaciones i descansos i equips amb lletres,aixó si consecutives,de la a la d,peró a l'hora de transmetre les instruccions,es convertir en alfabet xinés,encara que tractan-se d'escacs millor cirilic....sino domina Rusia,domina Armenia o Kazajstan...penseu que Carlsen no deu ser Noruec,jo el situo entre Mart i Jupiter.o si no Azerbadjan.on es va trobar amb Kasparov.
Be en tres minuts  comencem la ronda,i no se quina lletra era el meu equip,vaig abandonar la xarla de motivació, i en comprovar l'aparellament,ni quatre lletres ni tres....., dos,el Congrés A i el Congres B.
Per una part simplificava la questió,i em donaba la raó en el vot del equip,per altra a quin equip jugo?
Com que estaba sobre la disciplina del nostre lider natural,en M.A. Gonzalez,es antinatura perqúe jo soc.J.C., no Jesucrist, Juli Cesar?, no el cognom no val, o sigui que Marc Antoni primer,en Jordi Rodriguez
després i jo l'ultim ens dirigim a  la taula 64 assignada al Congres B,a la sala annexa de la entrada del Carrer de Sants,jo al anar endarrerit veig com en Jordi i en M.A. tornen i en diuen t'has equivocat de taula,estan jugant l'Agusti, i afortunadament gràcies a la medicació i el consell del meu psiquiatra,vaig mantenir que si he fet a l'aparellament la busca, primer Congres D,no hi era,Despres Congres C,no hi era,Congres B,si taula 64 blanques,contra Peon doblado C i Congres A taula 21,podia errar en algun paràmetre pe.ró en tots.no.
Els arrosego cap a la taula 64 i ens trobem al presi,aquest em sembla que encara ho és,no com l'Andreu,
es a dir en Toni Ayza y un altre company enfront de quatre nens de la mateixa mida,i suposo que con que eren quatre ,i el seu presi, ni ex.presi ,era l'Andreu,tots del Peon Doblado C,no del E del X o  milennials.
En Marco dicretament sense aixecar la veu, li comenta al, Presi que s'han equivocat de taula,i gràcies a la meva memorització,li poguerem indicar,que el unic en que havia acertat al mirar l'aparellament,era el color,que"casualties of war" era en el que jo havia fallat,juguem amb negres.
El bo es que s'aixecar, inmediatament de la taula i no va posar en  dubte la meva investigació.
El dolent es que els nens ,suposo que encara que no sapiguessin el nom del president,feien cas a un adult,i encara que juguessin amb Blanques els quatre van seure al bandol negre,també suposo que encara que en Jordi no tant, en M.A. i jo si que semblen adults,no ens varen fer cas i en consequéncia,recorrir a la autoritat
competent,el arbitre,va restablir l'statu quo,que no se que vol dir peró queda intelectual.
Comencem amb tres taulers,perque els dotze companys inclós el presi,ai no el ex-president,encara dissenyaven,l'estrategia,del equip C i el D,que no estavem sortejats ,ni aparellats.
a la jugada 10 de una escandinava,mal memoritzada pel nano,entre perdre un cavall i perdre la dama,decideix,que el cavall es mes valuos,i la resta  es questió de tecnica,que ben bé tampoc se el que vol dir,pero dama de més ja m'esta bé,en primera partida de competició en quinze  mesos.
Al donar un cop d'ull als taulers,vaig considerar tenim avantatge en tots menys a un,el que no vaig caure es que jugaba en Jordi Boada al tauler.Aixó es un acudit privat,pels jugadors del congrés,Jon,considera-ho un altre. acudit de bilbains.
No podia ser que hagues consumit tres hores de joc en questions administratives i només dos minuts en jogar a escacs.
No? esperat i veurás....,ja que per entrenar una miqueta,decideixo acabar la partida,com a bon republicá,
liquidant al rei en un dels xecs que aixó no ho de dir,pero si era mat en quatre,el nano decideix que si havia
conservat el cavall,era per jugar-lo,el utilitzar decididament,potser perqué li feia la meva dama,Blanca encara que l'equip jugava amb negres,ho dic perqué,un dels papers de l'andreu,devia caure a la taula dels arbitres,i els dos equips al acta jugavem amb els taulers iguals de color.
Bé il.legal i jo que ja tinc una edat,li explico i li dic ara cridem a l'arbitre i t,ho explica,be la planilla,firmada amb el 4.0,i la mare del nen suposo,o acompañant me pregunta sobre el resultat de la partida la ilegal i tal que cual,si si,i busqui.li un monitor que comenci per la valoració de les peces,que el xaval va escollir el cavall,abans que la dama i abans que el rei,i aqui es topar amb el constitucional,i inhabilitat,
Segona ronda el Andreu ja ha negociat el statu quo,ni se el com,ni quan ni perqué,i tenim com a les tomboles,i venedors ambulants ni un,ni dos,ni quatre, no senyors.Tres,toros,Tres,el B,C, i D.
Ja sabem que un conflicte important,es la identitat,ara que soc B o C o D,es important perque en Gomez Guinovart,s'incorpora al Congres B,que en realitat era el Congres C, dient que no era a la llista com a B,amb tres minuts al rellotge,que ens dona per primera i ultima vegada el punt d'en Boada a favor.
Semblaba que es restablia la normalitat de la competició,sense saber el que es faria del 4-0,del Congrés C,disfressat de B,amb alineacio d'en Boada inclosa,sustituit,en l'ultim moment.
El M,A,en comunica l'aparellament, amb tres punts del nostre equip, sense gens de recança,i jo si el meu lider,es ferm el segueixo.
Al cap de la ronda l'Andreu ens diu,que ens falta un punt,nosaltres diem que ho deixi correr,més que res per que no acabin als 4 o 3 0 2 i mitg,punts al Barcelona.uga vulca.i Congres sense lletra revolucionari.
Soc obligat a reclamar als arbitres i realment el tramit es rapid,i torno a jugar.
En la  aparellament en toca un jugador al primer tauler,perqué vist el que ha passat jugant al quart,dic jo jugo sempre al primer,que aixi puc saber per mi mateix la meva cadira,digui el que digui,l,Andreu.només fent cas als arbitres,deia que era la seva primera competició,i em recorda la meva frase preferida de Kasparov.
"Si la casa s'está cremant,no et preocupis,pels veins,que traduit als escacs seria si el teu rei esta sota l'atac,que li passi al peo de l`ala de dama es irrellevant"
Efectivament te totes les peces al costat de rei i enroca al costat de dama,i tinc l'honor de fer el primer i ultim,suposo, mat amb dos alfils,el blanc i el negre,i els dos del primer tauler de l'equip C
Si al tauler no patiem molt,als despatxos,joer que tropa¡, seguia el tres un al marcador del Congres B-C,unificat ,i en tornen a enviar a la taula arbitral i jo li dic al principal dispensi,jo no volia reclamar,pero el presi m'envia a reclamar el punt.....En Toni Ayza?, no vull dir l'ex.presi, ah l'Andreu¡.
pues ho sento pero l'arbitre m'ha confirmat,que 3-1 com diu l'acta,i es que com val per lELO, tots reclaman.
Jo no volia reclamar,pero el cavall era del nen i no meu,que vinguin el nen i l'arbitre,el arbitre va venir peró el nen no,ni el cavall tampoc.Pero ja el delegat del peo Doblado va superar al cavall,dienn que la ilegal l'havia fet jo i que 3-1,que si el nen deia que havia guanyat........home,també ha escollit el cavall contra la dama,
menys mal que el unic que va votar aqui va ser l'arbitre,que no va voler entrar en polémique,il.legal del nen,i el resultat que sobre tot no l'apunti ni el delegat del Peon Doblado,ni l,Andreu.
Demá continuar.e perque,ara que he recuperat el punt,veig que només,he jugat amb un tal Bret nitch
bezezt,no crec que sighi el nom del cavall,no penso anar al registre civil,demá continuare que tinc dos o tres tramits administratius que no se.......................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada