dilluns, 24 d’octubre del 2011

V vila de Gràcia,quarta ronda, Time is on my side

Well, the clock says, it's time to close now...



Quarta ronda,en deixo donar mat en dos,per xulo,per " vacilar" de veure mats en quatre i tal,i tal.......,molt bé,ja em coneixen i juguen qualsevol obertura,es igual,quina escollir, si després,fa jugades més inùtils que un preservatiu en un congrés d'eunucs.......i apa guillotinat.
Bé,el meu rival va pensar quan hi havia alguna miqueta d'olor a sang....i va convertir una obertura deficient en
una victòria ràpida.ben jugat.noi.


I guess i'd better go now....

Si ho creia,millor marxar,prou d'escacs,aquesta setmana,i fins dijous vinent res.
Però quan sortia del local,vaig trobar un ticket d'aparcament,al terra i unes pases es enllà,un paper amb el nom d'en Lerch el  MF,i al entregar-li al arbitre,vaig deixar caure la vista al tauler de la partida Oriol Masip-Daniel Asensio.
Recordareu,que a la ronda anterior,El jugador del Foment, a la jugada dotze li quedaven 20 minuts de rellotge per tota la partida.
Canvi radical, a la jugada 32,el rellotge, reflectia 1 hora i 24 minuts restants........per al jugador de blanques,
trenta dos jugades,que amb l'increment de 16 minuts,representen un consum de 22 minuts.Aixó vol dir que l'obertura la coneix millor,de blanques que de negres,o que el rival Daniel Asensio del tres peons,l'esperonava per plegar depresa....


I'd really like to stay here all night

Ja decidit a quedarme al finish,de ronda,al apropar-me a la taula 6,Mc Marques Taltavull contra Mc Jaume Gallart,companys de club.zas cop d'ull al rellotge,5 minuts 40 per blanques,0 minuts 30 segons per negres,
trenta un moviments.Més malalts de l'obertura? noooo¡.... el Mc Gallart,s'aixeca a cridar lÀrbitre,Leiro i manifestar-li, que el rellotge no aplica l'increment dels trenta segons,i efectivament s'afegeixen quinze minutets per rellotge,i a continuar, amb victoria del Mc Marques.

Un cop d'ull a la taula 11 on el Mf Lerch,del San Boi,perd alguna cosa més que el ticket del parking.
Moviment de torre molt semblant, al de la setmana anterior del Mc Bosch,no és  mat,pero perd molt material, enfront de Ramon Espuny, del Jake.

El presi, Frederic Andreu, em comenta tot cofoi,que ha jugat una variant de l'obertura anglesa,que la té molt estudiada,que es bona desde Botvinnik,etc,etc, el que no diu,es que la seva rival,Carla Marin,malgrat a pensar moltíssim a l'obertura,com la darrera setmana, s'ha deixat una calitat que no te res a veure amb la teoria de l'obertura,i menys amb Botvinnik,i defensa amb ungles i dents una posició mes que delicada,que es resolta,per agotament guanyant un peò,i jugant un finalet de 2 peons contra un, amb molta  cura,eeeh.bien,por el presi.


I know i have to go, now

Els  ùltims  a firmar la planilla,com a taules,el Mf Daniel Boix i el Mi Hìpolit Asis,que sempre juga obertures
conegudes i juga finals amb avantatge, que aquesta vegada no l'hi va ser suficient el peó de més,en contra el bon alfil del jugador del Tres Peons.Els tres finals que l'hi he vist jugar,tots tres de alfils i cavall contra alfil i cavall,en aquest torneig.
Poques sorpreses,aquesta jornada,i la del Mc Heredia relativa,amb 1,5 de quatre,només esta una mica millor que jo...quin torneig portem
Les taules d'en Vallbona amb negres,enfront el seu company Rosich,la derrota de Jesus Mateo a mans de Joan Rius,200 punts de rating inferior.

Divendres 28,a les primeres taules,només tres amb quatre punts.

Mi Alfonso Jerez.Mi Lazaro Lorenzo i Mc Josue Exposito Amaro
fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada