dimecres, 18 de gener del 2012

L'inmortalitat no ès altra cosa,que un aburriment perpetuo,Copa Catalana 2012

Les Cotxeres,diumenge, les nou del matí,"I'm Waiting for my Team", no es el carrer 125 amb la Lexington Avenue,però....s'hi assembla.....,de fet crec que els antics barris de Barcelona,s'assemblen cada vegada més al Soho o al Bronx novaiorquesos,segons la evolució econòmica dels seus habitants.





Adivineu quin es qui?




Aquesta es molt més maca.



Tornant a Lou Reed,estic esperant al meu equip,però no am vint i sis dòlars a la má, però el "presi  L'Andreu,porta aproximadament 9 euros amb 80 cts, el import de la bossa de croissants,jugadors no porta,però aliments....

Tornant a la Velvet,(Reed i Cale)

"It's just a restless feeling by my side
early dawning,sunday morning"

En realitat jo mateix vaig decidir jugar el divendres al matì,no puc retreure l'escassa participació,dels companys,i a l'habitual improvisació, s'afegeix, la formació del exèrcit,abans del reclutament.
Bè en qualsevol cas,disposem de vuit jugadors i la promesa de l'incorporació del nostre nº1 el mestre Ruben,
a l'estil dels films iankis,on el cap de escamot , organitza fins i tot el desembarcament de Normandia,o l'atac al Reichstag,ab el corneta i la mascota,cabres no si us plau.....
El sargent veterà de "Les cotxeres del alfil d'acer",o "El turò de les patates braves",o"Tres lanceros Congresistas",l'Hector Hernandez,va disenyar la tàctica,ell el numero 21 de la llista del Congrés,es el limìt en l'ordre de forces,on comença l'equip "C",que després de la derrota a "LLavarenopoli"en la darrera Gran Guerra,( per equips 2011),milita,mai millor dit a la 2º Categoría provincial.juntament amb el caporal,Xavier Gonzalez Muelas,decideixen reclutar per la força, al corneta Marco Antonio Gonzalez Muelas,i de mascota, un servidor,Kamikaze retirat,que malgrat les ferides rebudes en anteriors campanyes,i disposant de un ull mit sà,només 1,25 de astigmatisme i una mà, la dreta amb tres dits semi-rigids per atrapar la fusta, (en el nostre cas el plàstic),s'incorpora sense ductes a la conquesta del objectiu final un poblet de una provincia,llunyana,no en l'emoció,es la meva "Homeland",sinò en l'anim dels ministres consellers o nyaps d'obres pùbliques,que consegueixen la fita de que a  l'historia dels transports de tota la humanitat,en avançar els segles,les distancies per mitjans que no siguin de tracció a sang, s' allarguen contes d'escurçar-se .




Comença el combat:

En primera ronda el escamot, amb municions,(els croissants) i la moral intacta, se enfronta al Montcada B,
en teoría superior el enemic dona mostres de debilitat i el comandant i la mascota es llancen per ell,malgrat
la seva escomesa, han de ser el caporal i el corneta que igualin el matx,2-2.
Segona trinxera,Castellar del Vallés A:
Ara la moral és molt alta,especialment al caporal i el corneta,que toca a la carga,sense pensar que les ferides dels companys encara obertes,en el cas de la mascota,més,per la derrota,malgrat haver capturat un niu de ametralladora i un tanc enemics,sense veurel's reflectits al mapa de la victoria.
Malgrat  aixó torna amb una emboscada el seu rival,que  cau amb moltes baixes,sumant a la victoria del escamot. 2,5-1,5.contra el Castellar del valles A.

Enfortida la moral,ara si dels quatre militars,afrontem amba enteresa,la captura de la fortalesa del Maragall A,
La mascota amb la incerta missió de eliminar al General Miralles,Mc de reconeguda solvencia en un frec a frec agossarat,perd un dels dos dits que li restaven per empunyar l'arma,només el corneta resisteix,amb valentía entregant-se al final de la batalla. 4-0.
En la quarta ronda es el Caporal Javi Gonzalez que llençat una arenga per a mi errònea,dedicada més aviat a superar el nostre regiment germà,que encara sense l'incorporaciö de  la nostra tropa d'èlit,(Mariscal de camp,Rubén Hernandez) ens superaba en la ofensiva,per la bona prestaciò del Coronel en la reserva Cecili Dominguez.
Si més no va servir per  entaular un ferotge combat,contra els Molins,no de vent, sinò de Rei el equip A,no entraré en detalls,taules 2-2.
La mascota ,el "Kamikaze" Codina,malgrat una baixa prestació militar,encoratjaba als companys cap a la victoria final,i s'en fotia de les maniobres dilatories del escamot germà.convertides en victories pírriques,de Pirro, no de "Pirri".
Amb una forta escomesa contra la trinxera del Tres Peons "C",rebutjada apuradament per aquest,2-2
En la pausa del combat,ens visita un espía de la coalició internacional.o força de interposició,que ens interroga, per la posició de les seves tropes,No vaig entendre bé la denominació,perô sembla ser integrada per Barcelona,Uga,Barceloneta,Vulcá i dos o tres mercenaris més.la resposta era clara per separat si,hem vist algù, però aixi tots junts en ordre de combat,no.
En aquests moments una fort contraatac del Ripollet A-1,a més de les ferides habituals ens deixà al caporal Javi Gonzalez amn una forta "Fatiga de combat",al mateix temps el nostre comandament Hèctor mostraba la seva millor versió,i el Corneta M.A.Gonzalez,ja combatía cos a cos sense defallir ni un instant,multiplicant-se als baluarts,per evitar la defallida,amb éxit doncs ens va donar el punt guanyador contra un jove soldat femení del Sant Andreu "C",tot l'equip molt per sota de l'edat de reclutament. Victoria 2,5-1.5,i derrota  amb el Ripollet 3-1.
Ja la victoria final era impossible però superada la fatiga de combat,del caporal,i el el lògic cansament del corneta,en Hector i el Kamikaze,provocaren la forta desfeta del ultim escamot enemic,Masnou A2,3,5-0,5.
Mentrestant la mascota consultant els serveis d'inteligència del Estat Major,el Mossad,la Cia,i per fi la xarxa secreta del Andreu,esbrinar amb horror,que el estat Major per enfortir la moral de la tropa,ens facilitaba informació,com "Garbo",bé més aviat com Torrente.completament falsa.
El Hector Hernandez en la llista de ordre de forces del exèrcit Congresista,es el numero 20 i no el 21,suposem que en una maniobra, de la pagaduria militar,o la jubilació de la Tinent Coronel,Teresa Canela,i si conquistem l'objectiu final,una vegada,formats els tribunals de la Força de interposició,amb la Uga o sense;
el consell de guerra sumarísim ens hagués descalificat........i al Kamikaze Codina li seria completament inùtil,el dit sencer restant,per penjar la medalla,obtinguda.
Els que tingueu l'honor de visitar el Congres Headquarter,en la molt propera campanya,trobareu la nova estatua del corneta Marco Antonio Gonzalez Muelas,heroi de la campanya de "Les cotxeres de Gloria".
El titol de aquesta crònica pertany a un personatge de Star Trek,però per atribuir correctament la cita ,entro a la Wikipedia, i está en negre i sona el pasodoble  "Y Viva España",sera competència del conseller Puig?
en quan tingui les dades,l'adjudico.

Ah i jo vui,que m'àrbitrin sempre la Beatriz Alfonso i el Daniel Leiro,si pot ser,el tiempo, lo permite y la  autoridad(militar,por supuesto) no lo impide.

1 comentari: